Think this is nice

Jag har inte tagit bilden men visst är den fin!

Disco!

Min rubrik idag blev "Disco". Det är nämligen så här att vi ska ha skoldisco strax (nästa vecka på fredagen efter höstlovet nu). Jag längtar, Det ska bli jätte kul. I veckan så ska jag köpa en tröja som jag kan ha på mig, Jag tjänade faktids 400 kronor när jag var på modehuset och delade ut ballonger till barn. Jag fick alltså 400 krsom "tack för hjälpen" så dom pengarna ska jag köpa lite kläder för och så.
 
 
 
 

Frost!

Frost, Vackert men kallt...
Det fins både positiva saker med vintern och negativa! Det negativa är att det är så himla kallt och råkigt men det positiva är ju att det är så otroligt vackert. Tycker inte ni det är härligt att sitta med en kopp te framför brasan och bara njuta av värmen där innne medans det snöar utan för fönstret! Och när man går upp på morgonen och det är alldeles mörkt ute! Jag tycker att man ska tänka bort alla negativa tankar om vintern när det finns så många positiva saker som man istället kan tänka på. Varför jag skriver så här är för att de ända man ser på facebook och twitter är statusar som det står "usch vinter" eller " fasiken inte snö nu!!!!!!" Varför skriver ingen " gud vad vackert" Det skulle jag ha skrivit :) Så ett tips är "drick lite varm choklad" ;)

Hej

Har inget att skriva så min rubrik blev "hej" haha.
I dag så har jag haft en helt vanlig dag i skolan! Först hade vi biologi sedan samhällskunskap och svenska, engelska, idrott och matte. I morgon så har vi slöjd och det ska bli kul. Ja, ja, Jag behövde bara skriva lite typ ! hehe. / kram Astrid!
 
 
 
 

Oct. 08, 2012


Sommar...:( slut !!

Gud vad jag saknar sommaren <3 jag längtar sååå efter det där enkla kläd valet liksom ! Det var bara en söt kjol och en snygg tröja ! Nu när det är höst och snart vinter så måste man ju ha massa mössor och vantar och tjocka jackor och stora varma tröjor som sticks !! ;) men jag älskar ändå höstens färger och mode just nu ! ;)


SMILE :D

If you smile I smile :D !!
 
 
 

Världens sötaste skal!

Visst är det nog det sötaste man kan ha !
Kostade bara 50 kr på fyndiq.se tipsar denna sida stort !''
 

Dagens Outfit !

Skor från skopunkten! Jeans från H&M!
 

Väska från Frankrike! Tröja med huva från New Yorker !

 
Nagellack från H&M! klistermärken från KICKS! Ring från mormor!

Det var då dagens outfit !
/ kram Astrid

Laddad för musik.

Hörlurarna på och spotify är på. Bara att välja låt!

Vad jag brukar göra!

Hej, Jag tänkte att jag skulle berätta om vad jag brukar göra på min "fritid" efter skolan asså, Jag spelar teater på triangelteatern. Det är super kul. Jag spelar också piano och går på scouter. Min "dröm" är nog att bli en musikalartist. /kramar Astrid
 

Välkommen till min nya blogg!

Hej ! Nu har jag bytt blogg från min förra blogg som hette "coolaastrid.blogg.se" ;) inte så kul namn direkt så jag bytte till astriidslife.blogg.se <3 så här kommer jag nu att lägga ut foton och berätta om saker som händer lite då och då :) 

 


RSS 2.0